O nama

Optika Zebra osnovana je 2008. godine. Nalazi se u Zagrebu u Kačićevoj ulici broj 10, u blizini Britanskog trga i Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici.

Specijalizirani smo za izradu kvalitenih dioptrijskih naočala za djecu i tinejdžere. Izrada dječjih naočala zahtijeva prilagodbu dječjoj glavi, pa se naša ponuda sastoji od bogatog i raznovrsnog izbora okvira za djecu od jedne godine života sve do kraja tinejdžerske dobi. U ponudi imamo i dječje sunčane naočale te meke kontaktne leće i otopine.

Izrađujemo i dioptrijske naočale za odrasle, progresivne naočale te vršimo ugradnju sunčanih dioptrijskih naočalnih leća.

S posebnom pažnjom brinemo o izboru stakala ugradnjom Essilor naočalnih leća vrhunske kvalitete za djecu i odrasle.

Sve Essilorove dioptrijske naočalne leće napravljene su od materijala koji u sebi sadrži 100 % UV zaštitu što je posebno važno za osjetljive dječje oči.

Stakla namijenjena djeci posebno su dizajnirana i oplemenjena specijalnim tvrdim lakom koji je otporniji na ogrebotine i oštećenja nastalim u žaru dječje igre. Najmlađi nosioci naočala nisu baš uvijek pažljivi prema svojim naočalama pa o njihovim potrebama moramo posebno brinuti.